Mijn foto
Naam: marga

zondag 12 december 2004

Ik ben er weer. Nog enigszins aarzelend en wantrouwend of de pijn weg zal blijven, maar iedere dag weer wat steviger op de benen. De hoeveelheid Tegretol is het maximum dat mijn huisarts me wil laten slikken. Als het weer ontspoort gaat ze de neuroloog bellen. Het is wel een heftige tijd geweest. Ik ga er niet over uitweiden, maar om aan te geven hoe moeilijk het was: voor het eerst in ruim 2 jaar had ik 1 officiele ziektedag.... grrrr.

Ook met dit weblog ga ik maar moeizaam weer van start. Beetje dichtgeslagen. Een korte inventarisatie dus maar om te beginnen:
- met Coco gaat het geweldig goed
- met Joris wat minder: die heeft weer last van z'n luchtwegen. Liesbeth hoorde vooral in de bovenste luchtwegen geluid, maar - als ik me goed herinner - ook in een linker longkwab. Net een kuurtje Synulox achter de rug. Hij reageert daar trouwens behoorlijk heftig op: weinig eetlust, soms kotsen. Voor de toekomst toch een keer een echo van het hart laten maken.
- met Benneke gaat het ogenschijnlijk uitstekend. Weer op z'n oude gewicht. Nog steeds met z'n bekende vlagen van niet willen eten, maar dat wordt nu opgevangen door de 4 "dwangvoer"-sessies per dag. Hij krijgt in totaal een half blik a/d naast z'n k/d droge brokken. Soms moet ik echt een beetje dwang uitoefenen, maar het lukt tot nu toe. Als hij zich rot voelt wil hij niks, en moet hij juist wel eten....ik zal er niet met hem om gaan vechten. Maar blijf wel volhouden.

Ben's bloedtest gaf aan dat calcium weer stijgende is, net als in september. Dus over een week weer een nieuwe bloedtest ter controle. Liesbeth denkt dat het dan weer normaal zal zijn omdat alle andere waarden stabiel blijven.... ik ben een beetje wantrouwend.