Mijn foto
Naam: marga

zaterdag 25 december 2004

Dit bericht heb ik vanochtend op het kattenprikbord gezet:

Vanochtend was een perfekte ochtend.
Het was een nogal onrustige nacht waarin Ben rond 1 uur zich meldde om te eten maar besloot het toch maar niet te doen. Rond half 4 kwam hij opnieuw me wakker schreeuwen. En dit keer at hij als een bootwerker .
Terug naar bed en geslapen tot half 7 en opnieuw werd ik getrakteerd: dit keer op 3 goed etende katten, die vervolgens ook allemaal goed plasten en poepten.....waar een mens al niet gelukkig van kan worden.
En als kers op de taart werd ik door Ben helemaal sufgevreeën ... op z'n matje op het aanrecht hebben we zitten neuzen en kopjes geven. Hij draaide als een tol in de rondte, ging op z'n rug liggen (en wordt dan bijna een meter lang) en lag echt te knorren.

Sommigen weten dat Ben opnieuw erg in de problemen zit. Opnieuw dreigt een operatie. Hij heeft net als in september Hypercalcaemie, en ook al oogt hij nu echt perfekt: we weten niet waar die calcium zich in z'n lijf aan het vastzetten is. Elk moment kan het spaak lopen, maar het kan ook nog even goed gaan....niemand weet het.
Ik zet dit bericht hier maar neer omdat zo veel mensen meeleven, en ik dit een heerlijk begin van de Kerst voor ons vind.
Sterkte voor alle mensen die nu in angst en zorg zitten!
margali