Mijn foto
Naam: marga

woensdag 7 juli 2004

Tijd glipt door m'n handen. Ik heb weinig energie om naast de eindeloze hoeveelheid emails nog in m'n weblog te schrijven. Terwijl ik het zo leuk vind. Maar hoeveel woorden op een dag kun je typen? Ik ben soms over 3 of 4 verschillende katjes aan het mailen, en moet verdraaid goed opletten, en goed teruglezen in eerdere mails, anders ga ik de zaken door elkaar halen.
En dan altijd die eeuwige vermoeidheid door de Tegretol. Moeite ook om dingen te onthouden soms. Vorige week ontdekte ik dat een collega op afstand, waar ik telefonisch contact mee heb maar die ik nog nooit gezien heb, net als ik Tregretol gebruikt. Niet voor aangezichtspijn maar voor epilepsie. Dat was echt een moment van herkenning..... en ik merk dat mijn ervaringen niet uniek zijn. Maar goed...we gaan door.....

Op 16 juni vertelde ik dat ik Reiki-1 ging doen. Om in "crisis"-situaties wat rust en vrede te creŽren tussen Ben en mij. Ik kan jullie vertellen dat vanaf het moment dat ik die beslissing nam, Ben en ik weer goed contact hebben gekregen. Hij loopt niet meer weg van me, ontwijkt m'n ogen niet meer, zit niet meer opgesloten in z'n eigen wereldje, en is weer helemaal op mij gericht. Kronkelt zich in alle bochten als ik een beetje overdreven lief tegen hem ga praten... En dit alles wordt toch echt veroorzaakt door die beslissing om Reiki te gaan doen: er is vanaf dat moment rust in mij gekomen en Ben reageert daar haarfijn op. Of....zou het zo zijn dat er een aantal mensen de hele tijd bezig zijn om ons Reiki te sturen???....oh nee, ik vergat.....ik geloof niet.