Mijn foto
Naam: marga

donderdag 15 juli 2004

Gisteren ging Reiki niet door: Sarah was ziek geworden. Ik ga maar gewoon door met wat ik geleerd heb, en wacht rustig af wanneer ze contact opneemt. Het kost me moeite om een geschikt tijdstip te vinden, en een goeie plek in huis. Tot nu toe heb ik iedere dag m'n oefening gedaan, en vind het erg prettig om te doen. Maar ik word nog te snel afgeleid door herrie, en ook vinden de katten blijkbaar dat ik iets anders dan Reiki moet doen. Zelfs al liggen ze diep in slaap....het lijkt wel alsof ze een ingebouwde antenne hebben, want zo ongeveer bij de 4e of 5e Chakra begint Ben of Coco te schreeuwen, of Joris in m'n tenen te bijten (hij is een voeten-fetisjist). Maar ik heb besloten om gewoon door te gaan en de geluiden dan maar te integreren in m'n oefening.


Dit is tekenend: Joris en Coco zitten lekker te eten, en Ben ligt er tussen....te slapen.

Gisteravond besloot ik Ben te wegen, want hij werd me te mager. Begin april woog hij nog 7.2 kg toen zijn bloeddruk werd gemeten en toen wist ik ook dat mijn eigen weegschaal prima is want die gaf hetzelfde aan. Ook begin april ben ik Ben gaan overzetten van Hill's k/d op Royal Canin Renal diet, hetgeen niet bepaald een succes was. Hij at het wel, maar te weinig. Ik ben uiteindelijk de k/d en de RC gaan mixen in de hoop dat hij op die manier toch wat RC binnenkrijgt. Maar nu werd het me toch te gek: hij eet gewoon te weing. En inderdaad: hij is een pond afgevallen. De RC gaat dus zo snel mogelijk de deur uit