Mijn foto
Naam: marga

zondag 16 mei 2004

Gisteren was Coco jarig. Negen jaar is ze geworden. Met de dag wordt ze liever. Sinds een paar weken ligt ze vaak 's avonds naast me op de bank. Nog steeds niet op schoot. En oh wat is deze dame slim. Ze lijkt alles te verstaan wat je zegt, en - als het haar uitkomt - doet ze ook precies wat ik wil ;-)

Gisteren had ik trouwens ook een rare gewaarwording. Tijdens het kammen 's ochtends zag ik dat Joris een vreemd aanhangsel aan z'n neus had. Een soort mini-slurfje in de vorm van een lege nagelhuls die in z'n neus geprikt zat. Ben's nagel natuurlijk, behoorlijk groot, en Joris had niks in de gaten. Geen niesbui, geen gepoets, niks. Dat ding moet er al een uurtje ingezeten hebben.....

En Benneke, ach...die is nog steeds hetzelfde. Ik ben donderdag tijdens de ochtendspits van de fiets gevallen met een rotsmak. Eigen schuld, want ik deed iets stoms. Ik weet nog dat ik tijdens het vallen druk bezig was met reageren, en uiteindelijk bleek de schade ook heel erg meegevallen. Ik heb gewoon harstikke veel geluk gehad: schaafwonden op m'n knie, wat blauwe plekken en een bloedend toch al pijnlijk artrosevingertje.
Ik kon gewoon doorwerken, maar de spierpijn in de dagen erna was behoorlijk, en als je dan Ben met z'n 7 kilo talloze keren per dag bovenin z'n boom moet tillen weet je wel steeds dat je gevallen bent. Waarschijnlijk was het goeie therapie, want ik heb nu al bijna nergens last meer van.